Dara Rolins v čele speváckej úderky: Vystúpi na benefičnom koncerte

Slovenské speváčky Dara Rolins a Vanda a česká interpretka Katarína Landlová sa predstavia počas špeciálneho koncertu s názvom Hudba bez bariér.

08.03.2016 10:53
Dara Rolins Foto:
Speváčka Dara Rolins na snímke z marca 2015 na vystúpení v Bory Mall.
debata

Podujatie, ktoré sa bude konať 14. apríla v bratislavskej Incheba Expo Aréne, je pokračovaním minuloročnej akcie Klavír bez bariér. Organizátori sa pre úspech pôvodného koncertu, ktorý ponúkol vystúpenie Jozefa Hollého a Márie Čírovej, rozhodli pokračovať v organizácii benefičného podujatia na pomoc telesne postihnutým. Okrem spomínaných interpretiek sa na podujatí predstavia aj speváčky Sima Martausová, Kristína a Celeste Buckingham a tiež kapely Gladiator a Polemic.

Ako uviedol organizátor koncertu Miroslav Buľovský z občianskeho združenia Parasport24, hlavným cieľom podujatia je získať čo najviac financií, a to nielen prostredníctvom sponzorských darov. "Finančné prostriedky na dobročinné účely sa snažíme zarobiť si sami,“ vysvetlil a dodal, že benefičných podujatí je v dnešnej dobe veľmi veľa a práve preto si cení podporu zo strany účinkujúcich.

Na špeciálnom koncerte vystúpi aj 43-ročná speváčka Dara Rolins, ktorá so spomínaným združením spolupracuje po prvý raz. „Hudbu bez bariér som sa rozhodla podporiť svojím koncertom, pretože Parasport24 je presne ten typ organizátora charitatívneho podujatia, akého mám rada. To znamená, že má za sebou už roky rukolapných výsledkov a desiatky ľudí, ktorým pomohol," vyjadrila sa interpretka. Ako sama uviedla, benefičné vystúpenia sú bežnou súčasťou jej programu. "Snažím sa k nim pristupovať zodpovedne – vždy si dôkladne overím, kto charitatívne podujatie organizuje a zaujímam sa, kam presne výťažok z koncertu poputuje,“ doplnila rodáčka z Bratislavy.

Čas na dobročinné účely si našla aj česká speváčka Katarína Landlová. Tá sa do povedomia verejnosti zapísala aj vďaka televíznej šou Česko Slovensko má talent. Zo zahraničia pricestuje tiež slovenská interpretka Vanda, ktorá v súčasnosti pôsobí v Argentíne. „Verím, že spolu takto pomôžeme hendikepovaným ľudom,“ uviedla vo videu, ktoré zverejnila prostredníctvom služby Youtube. Výťažok zo vstupného rozdajú telesne postihnutým počas letného charitatívneho cykloturné Parasport24 Tour, ktoré nadviaže na doterajšie podujatia Cez Slovensko na bicykli.

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #charita #Dara Rolins #Hudba bez bariér

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...