Čiernovlasá Hilmerová prekvapila! Čo urobila z nešťastnej lásky?

Obsadzovaná herečka si zahrala v klipe kapely No Name, radikálne zmenila imidž. Pozrite sa.

09.03.2016 10:50
Hilmerová Foto:
Monika Hilmerová v klipe skupiny No Name "Život".
debata

Herečka Monika Hilmerová si zahrala rolu v novom videoklipe skupiny No name Život. Pieseň zložil Ivan Timko a režisérsky sa pod klip postaral oceňovaný filmár Juraj Lehotský.

Obľúbená herečka, ktorú diváci poznajú z televíznych seriálov ako nežnú blondínku, v klipe prekvapila – v čiernej parochni stvárňuje ženu na križovatke života, ktorá nevie, čo ďalej. Bojuje so sklamaním v láske.

Monika Hilmerová v klipe skupiny No Name "Život".
Monika Hilmerová v klipe skupiny No Name "Život".
+3Monika Hilmerová v klipe skupiny No Name "Život".

Klip sa nakrúcal v Alpách aj v romantických Benátkach, ale príbeh sa končí neromanticky. Hilmerová podpáli a nechá zhorieť drahý kabriolet. Celý videoklip vznikal veľmi spontánne.

„V základných črtách sme presne vedeli, čo chceme, mali sme scenár a tušili sme, kde asi môžeme nakrúcať. Mali sme 5 dní a povedali sme si, že sa nebudeme brániť veciam, ktoré nás oslovia cestou. Kvôli efektu sme dokonca nechali zhorieť Chrysler kabriolet,“ usmieva sa Igor Timko a pokračuje: „Keď sme sa ubytovali v rakúskych Alpách, bolo zatiahnuté a po snehu ani stopy. Juraj Lehotský povedal, že do rána by to chcelo sneh a jasné počasie. O chvíľu prišiel manžel Moniky Hilmerovej Jaro Bekr s tým, že vonku sneží! A ráno nás dokonca čakalo nádherné jasné počasie.“
  

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zivot #No Name #Monika Hilmerová

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....