Po Banderasovi už aj Pattinson! Slávni muži majú zálusk na...

Robert Pattinson síce nemá herectva plné zuby, ale venuje sa aj iným činnostiam. Celkom seriózne.

10.03.2016 10:35
Robert Pattinson Foto: ,
Herec Robert Pattinson.
debata

Herectvo mu nestačí. 29-ročný Robert Pattinson v rozhovore pre magazín Numero prezradil, čím sa už dva roky vážne zaoberá. A mnohých to prekvapilo.

„Už dva roky navrhujem oblečenie. Páči sa mi to,“ povedala niekdajšia hviezda upírskeh ságy Twilight. Inšpiráciu pritom zbiera na cestách po zaujímavých miestach planéty. Aj látky podľa jeho vyjadrení korešpondujú práve s tým-ktorým miestom, kde sa nachádza.

Ďalšie detaily tejto jeho zábavy prezrádzať nechcel. Dokonca ani to, kedy by sa jeho vlastná kolecia mohla dostať k reálnym zákazníkom. „Nechcem nič zakríknuť,“ povedal napokon.

Podobnej záľube sa venuje aj jeho herecký kolega, Antonio Banderas. Ten ju však berie ešte o čosi vážnejšie, keďže chce v Londýne navštevovať slávnu „Central Saint Martins College of Art and Design“.

„Je to niečo, čo som túžil vždy robiť,“ povedal herec. „Budem študovať módny dizajn, už dlho som sa pohrával s touto myšlienkou,“ povedal pred časom pre nemecký magazín Bunte. Spomínanú univerzitu navštevovali aj známi návrhári ako John Galliano, Alexander McQueen či Stella McCartney.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Robert Pattinson #móda #Antonio Banderas

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...