Skončil v putách! Slávny herec užil kokaín, potom zrazil ženu na ulici

Polícia v Paríži zatkla francúzskeho herca Benoîta Magimela, ktorý podľa vyšetrovateľov pri šoférovaní pod vplyvom drog a bez platného vodičského oprávnenia zrazil a ľahko zranil jednu ženu.

14.03.2016 13:27
Francúzsky herec Benoit Magimel. Foto: ,
Francúzsky herec Benoit Magimel.
debata

Informovala o tom agentúra AFP s odvolaním sa na justičné a policajné zdroje. Herec vrazil do 62-ročnej ženy v piatok popoludní na jednej z hlavných ulíc honosnej 16. parížskej štvrti. Mal pritom kvôli strate bodov neplatný vodičský preukaz a pred jazdou autom z požičovne požil kokaín, spresnil policajný zdroj televíznu stanicu TF1.

Po zrážke zastavil, ale po zistení, že žena je zranená ľahko, odišiel. Polícia si ho predvolala potom, čo na nehodu upozornili očití svedkovia. Od piatkového večera je 41-ročný Magimel vo väzbe a vypočúva ho polícia. Vyšetrovatelia obviňujú herca z neúmyselného ublíženia na zdraví, šoférovania bez platného vodičského preukazu a neposkytnutia pomoci ohrozenej osobe a konzumácie zakázaných drog.

Magimel nedávno získal Césara za najlepšiu vedľajšiu mužskú rolu vo filme Hlavu hore!. Tento dramatický film so sociálnym podtextom, v ktorom hrá po boku Catherine Deneuveovej, sa koncom apríla objaví aj v slovenských kinách.

Magimela si môžu aj slovenskí diváci pamätať zo snímok Osie hniezdo, Vojna ganstrov či Purpurové rieky 2: Anjeli apokalypsy.

debata chyba
Viac na túto tému: #polícia #zatknutie #nehoda #kokaín #Benoit Magimel

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...