Zendaya je vyziabnutá, nedáva dobrý príklad, tvrdí seriálová hviezda

Herečka a speváčka Zendaya sa v sobotu podvečer objavila na vyhlásení cien Kids Choice Awards. Fanúšikovia možno šaleli, ale herečka Julia Klausner toľko nadšenia neprejavila.

15.03.2016 12:00
debata
Herečka Zendaya. Foto: Reuters, PHIL MCCARTEN
Herečka Zendaya. Herečka Zendaya.

Na svojom konte na Twitteri rozhorčene reagovala na to, že len 19-ročná Zendaya vyzerá nezdravo a podvyživene. Prekážala jej príliš vychudnutá postava ocenenej herečky. „Nemali by ste mať problém s prijímaním potravy, ak idete na Kids Choice Awards,“ komentovala Klausner a tiež dodala, že Zendaya sa možno chce vyhladovať na šírku ramena ďalšej slávnej vychrtliny – moderátorky Giuliany Rancicovej.

Samozrejme, bez odozvy tieto slová nezostali a mladá celebrita okamžite reagovala na sociálnej sieti. „Myslíte si, že toto je zábavné? Mám napísať ďalší text, aby som vás niečo naučila,“ napísala Zendaya. Vyzvala tiež k tomu, aby sa každý postavil do zrkadla a povedal si, že miluje svoje telo, či je už štíhle, alebo plnšie.

Klausner, ktorá účinkuje v seriálovom projekte Different People, však zdôraznila, že nikdy neprestane kritizovať celebrity, ktoré vytvárajú nebezpečné štandardy krásy pre mladú generáciu dievčat, ktoré si neustále potom opakujú, že sú tučné.

Herečka Tori Spelling a jej manžel Dean...
Modelka a televízna osobnosť Heidi Klum...
+6Modelka a celebrita Chantel Jeffries.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Twitter #kritika #anorexia #štíhla #Zendaya #Julia Klausner

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...