Henry Cavill bez servítky: Nerobím filmy pre umenie, ale pre peniaze!

Div sa svete, nerobí to pre umenia. To prezradil herec Henry Cavill o úlohe Supermana, ktorého stvárni už v druhom filme.

15.03.2016 09:15
Herec Henry Cavill. Foto: ,
Herec Henry Cavill.
debata

Fešák, ktorý stvárnil slávneho komiksového hrdinu v snímke Muž z ocele a onedlho sa v kinách objaví vo filme Batman verzus Superman, priznal pre magazín Man of the world, že tučný honorár je dobrá motivácia. „Trošku sa mám na pozore hovoriť o tom tak otvorene, pretože viem, že niektorí ľudia v hereckej komunite, ale aj mimo nej sa na to môžu pozerať s nesúhlasom. Ale pravda je, že niečo takéto naozaj nerobím pre umenie,“ vyhlásil Cavill. „Peniaze, ktoré dostávam, sú fantastické a sú niečo, čo osobne, hoci s tým nemusíte súhlasiť, považujem za dôležité,“ doplnil 32-ročný svalovec.

Najčastejšie vraj peniaze míňa na pekné veci a snaží sa užívať si život. „Utrácam na pekné veci, či už sú to drahé dovolenky pre mňa alebo mojich priateľov, alebo niečo, čo len tak uvidím v obchode a kúpim si to. Míňať peniaze na priateľov, kúpiť každému večeru, kúpiť každému drink – to je pozícia, v ktorej sa cítim príjemne, pretože sa rád o ľudí starám,“ pokračoval herec.

„Ľudia ma možno nazvú idiotom, keď si toto prečítajú, ale cestovanie predsa stojí za to len, ak si môžete dovoliť prvú triedu,“ nešetril ďalšími „perlami“ Cavill. „Chápete, cestovať na Nový Zéland v economy class? To stojí za prd. Najmä, keď meriate skoro dva metre. Ale prvá trieda. Nebudem predstierať niečo, čo nie je pravda. Milujem to,“ vyhlásil herec.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #peniaze #financie #zivot #honorár #Henry Cavill

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...