Charliemu Sheenovi sa nechce platiť alimenty exmanželkám

Päťdesiatročný herec v súčasnosti na svoje deti, ktoré má s herečkou Denise Richardsovou, prispieva mesačne sumou 55-tisíc dolárov (približne 49 500 eur).

16.03.2016 09:29
Charlie Sheen Today Foto: ,
Herec Charlie Sheen.
debata

Americký herec Charlie Sheen požiadal súd o zníženie alimentov, ktoré má vyplácať svojej bývalej manželke Denise Richards na ich dcéry Sam a Lolu Rose. Spravil tak necelé dva týždne po tom, ako rovnakú žiadosť podal aj v súvislosti s výživným na synov Boba a Maxa, ktorých má s ďalšou exmanželkou Brooke Mueller.

Päťdesiatročný predstaviteľ Charlieho Harpera zo seriálu Dva a pol chlapa (2003 – 2015), ktorý v súčasnosti prispieva na svoje deti sumou 55-tisíc dolárov (v prepočte približne 49 500 eur) mesačne, svoju žiadosť zdôvodnil znížením príjmov a tiež vysokými nákladmi na zdravotnú starostlivosť spojenú s liečbou HIV. Herec tvrdí, že jeho mesačné príjmy sa znížili z niekdajších 613-tisíc dolárov na súčasných 87 384 dolárov (takmer 79-tisíc eur).

Sheen už minulý mesiac v programe The Dr. Oz Show prezradil, že plánuje pozmeniť zmluvy o alimentoch s oboma spomínanými exmanželkami. „Na tej sume sme sa dohodli už veľmi dávno. Vtedy som mal skvelú prácu a všetci sme žili veľkolepo. Ale to nie je prípad dneška, čo však nemení nič na tom, že sa odo mňa stále očakáva, že budem vyplácať sumy v takých výškach,“ uviedol.

debata chyba
Viac na túto tému: #Charlie Sheen #alimenty

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....