Hulk Hogan vyhral súd s bulvárnym webom, dostane 115 miliónov!

Známy americký wrestler a herec Hulk Hogan vyhral súdny spor so serverom Gawker. Práve tam zverejnili videonahrávku, na ktorej je Hogan zachytený pri sexe s manželkou svojho bývalého najlepšieho kamaráta.

19.03.2016 16:55
Hulk Hogan Foto: ,
Herec a wrestler Hulk Hogan.
debata (5)

Porota v štáte Florida rozhodla, že Hogan dostane 115 miliónov dolárov ako odškodné. V prípade stálo na jednej strane právo celebrít na súkromie a na druhej strane sloboda prejavu.

Šesťdesiatdvaročný Hogan žiadal odškodné 100 miliónov dolárov a poukazoval na to, že video bolo zadovážené tajne a on na jeho zverejnenie nedal súhlas. Server Gawker ho publikoval v roku 2012.

Hulk Hogan, vlastným menom Terry Gene Bollea, bol v 80. a 90. rokoch jedným z najpopulárnejších profesionálnych wrestlerov. „Zlý chlapec“ z americkej Georgie, ktorý je známy dvojmetrovou postavou a neprehliadnuteľným fúzami, získal niekoľko svetových titulov.

Keď sa preslávil, vystupoval vo vlastnej reality show s názvom Hogan Knows Best a zahral si vo filmoch ľahšieho žánru. Patrí medzi ne napríklad Vesmírne komando, Poklad pirátov, Klub tajných agentov, Pan opatrovateľka či Agent WC-40. V poslednej dobe ale jeho povesť pošramotili osobné škandály, medzi ktoré patrí aj nahrávka s rasistickými výrokmi.

5 debata chyba
Viac na túto tému: #súd #víťazstvo #odškodné #Hulk Hogan #Gawker

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....