Miko Hladký rád hrá pre charitu. Prežíva celkom iný pocit

Slovenský hudobník a líder skupiny Gladiator Miko Hladký obľubuje charitatívne koncerty.

22.03.2016 08:20
Miko Hladký Foto: ,
Líder rockovej skupiny Gladiator Miko Hladký na snímke so speváčkou Celeste Buckinghamovou.
debata

„Sme kapela, ktorá počas svojej kariéry odohrala už veľa charitatívnych akcií a veľmi radi na nich hráme. Na týchto koncertoch je totiž vždy taká iná nálada, tí ľudia sa omnoho srdečnejšie bavia a to sa hneď odzrkadľuje aj na nás. V tej atmosfére vždy cítiť, že to nie je len taký obyčajný koncert, prúdi tam zvyčajne taká oveľa pozitívnejšia energia,“ povedal známy interpret.

Ako ďalej dodal, z charitatívnych podujatí má zvyčajne dvojaké pocity. „Človek sa na jednej strane tak zastaví, keď sa zamyslí nad tým, aké to tí ľudia majú ťažšie a musia s tým svojím hendikepom žiť – aj keď oni to často berú úplne normálne a nepríde im to nejaké zvláštne, no keď je s tým konfrontovaný zdravý človek, tak si len uvedomí, aké ťažké a náročné bariéry musia títo ľudia dennodenne prekonávať. A potom je tam druhý pocit, keď si uvedomíte, ako tú svoju starosť dokážu prijať a žijú s ňou radostne a s takým plnohodnotným naplnením – vtedy to človeka veľmi nabíja. Vždy si tak hovorím, že čo sa ja môžem vôbec na niečo sťažovať, keď si takýto človek dokáže na sto percent užívať život a tešiť sa z neho… Takže človeku to dáva veľké plus,“ poznamenal Hladký, ktorý v súčasnosti s Gladiatorom pracuje na novej piesni.

„Práve nahrávame novú skladbu, mám z nej veľmi dobrý pocit. Chceli by sme ju stihnúť odprezentovať ešte pred letom, aby sme ju mohli hrať aj na festivaloch, takže som momentálne plný očakávania,“ podotkol.

K pesničke by radi s kapelou nakrútili aj videoklip. „Keď bude vonku, chceli by sme k nej natočiť aj klip, teraz ju ešte nahrávame, v priebehu nejakých dvoch – troch týždňov by mala byť hotová. Veľmi sa na to tešíme,“ poznamenal 43-ročný rodák z Nitry. „Máme v zálohe viac pesničiek, no zatiaľ chceme hodiť takú prvú sondu a uvidíme ako sa fanúšikom bude páčiť. Toto je vlastne taký štart k vzniku nového albumu,“ avizoval.

debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #album #charita #skladba #Miko Hladký

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...