To je prekvapenie! V Pirátoch Karibiku si zahrá Paul McCartney

Tvorcovia pridali do snímky ďalšiu scénu, v ktorej sa objaví známy anglický hudobník.

26.03.2016 00:00
Paul McCartney Foto: ,
Sir Paul McCartney - spevák a skladateľ na archívnom zábere.
debata

Anglický hudobník Paul McCartney sa predstaví v očakávanej piatej snímke zo série Piráti Karibiku. Informoval o tom filmový portál Deadline, podľa ktorého tvorcovia do filmu pridali ďalšiu scénu, pričom 73-ročný interpret v nej údajne má dôležitú úlohu. Akú rolu rodák z Liverpoolu stvárni, nie je však známe.

Réžiu dobrodružnej komédie s názvom Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales majú na starosti Joachim Ronning a Espen Sandberg. V úlohe kapitána Jacka Sparrowa sa opäť objaví Johnny Depp. Úlohy z predošlých filmov série si zopakujú aj Geoffrey Rush a Orlando Bloom. Herecké obsadenie dopĺňajú Javier Bardem, Brenton Thwaites a Kaya Scodelario. Snímka sa má do slovenských kín dostať 25. mája 2017.

Prvý film série s názvom Piráti Karibiku: Kliatba Čiernej perly prišiel do kín v roku 2003. Snímka si vyslúžila päť nominácií na Oscara vrátane kategórie Najlepší herec v hlavnej úlohe, kde mal šancu na zisk prestížneho ocenenia Johnny Depp. Okrem toho si na konto pripísal aj nomináciu na Zlatý glóbus. V roku 2006 malo premiéru pokračovanie filmu s podnázvom Truhlica mŕtveho muža, ktoré tvorcom prinieslo Oscara za vizuálne efekty a ďalšie tri nominácie na ceny americkej Akadémie filmových umení a vied. Neskôr vznikli filmy Piráti Karibiku: Na konci sveta (2007), ktorý si vyslúžil dve oscarové nominácie a Piráti Karibiku 4: V neznámych vodách (2011).

debata chyba
Viac na túto tému: #Paul McCartney #Piráti z Karibiku

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...