Pochopila, že nevie bez neho žiť? Coxovú načapali s exsnúbencom

Zásnuby síce zrušili, ale zdá sa, že herečka Courteney Cox a hudobník Johnny McDaid nevedia byť jeden bez druhého.

29.03.2016 18:20
Herečka Courteney Cox na akcii v Beverly Hills. Foto: ,
Herečka Courteney Cox na akcii v Beverly Hills.
debata

Známa celebritná dvojica, ktorá prekvapila minulý rok zrušením zásnub, strávila spoločne veľkonočné sviatky. Dvojicu zachytili objektívy paparazzov na spoločnom nákupe v Malibu.

Hoci päťdesiatjedenročnú herečku a o dvanásť rokov mladšieho hudobníka nevideli pri vzájomných dotykoch, či bozkoch, okamžite sa objavili dohady, že sa expartneri k sebe vrátili. Dvojica spolu randila niekoľko rokov a podľa zdrojov z herečkinho okolia mali vždy k sebe veľmi blízko.

Herečka Courteney Cox a jej exsnúbenec -... Foto: SITA/AP, Matt Sayles
Herečka Courteney Cox a jej snúbenec - hudobník Johnny McDaid. Herečka Courteney Cox a jej exsnúbenec - hudobník Johnny McDaid na archívnom zábere.

„Sú stvorení jeden pre druhého. Zrušenie zásnub bolo prirodzeným zaváhaním. Spôsobil ho tlak zo strachu po nevydarenom manželstve s Davidom (pozn. Arquette – exmanžel herečky),“ tvrdí zdroj. Bývalá hviezda seriálu Priatelia si však údajne už uvedomila, že McDaid je mužom jej života, doplnil informátor.

Či sa jeho slová potvrdia, alebo ide len o vyfabulované informácií amerických médií, ukáže čas. Mediálny zástupca herečky však tvrdí, že expartneri zostali len priateľmi. „Stále im záleží jednému na druhom. A trávia spolu určitý čas,“ citoval ho magazín People.

debata chyba
Viac na túto tému: #Courteney Cox #návrat #Johnny McDaid #spolu

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...