Gott ukázal prvú fotku po víťazstve nad rakovinou. Takto ho zmenila!

Slávny spevák Karel Gott zvíťazil nad rakovinou lymfatického systému. Ako však ukazuje fotografia z jeho vlastného facebookového profilu, choroba si vybrala svoju daň.

29.03.2016 16:10
debata (11)

Zmenená spevácka legenda sa podelila s fanúšikmi o prvý záber po ohlásení úspešnej liečby. Na oficiálnej stránke zverejnil 75-ročný Gott fotografiu z krátkeho výletu, ktorý absolvoval s rodinou. „Moji milí priaznivci, počas Veľkej noci som si urobil s rodinou svoj prvý krátky výlet za hranice. Prajem vám krásnu jar, váš Karel Gott,“ napísal maestro pod fotografiu.

Hoci na jeho tvári vidieť ešte znaky únavy, nechýba ani úsmev. Náročná liečba si vyžiadala aj stratu hmotnosti či vlasov. Jeho hovorkyňa Alena Stolzová však uviedla minulý týždeň, že stav speváka sa každým dňom zlepšuje.

Lekári Gottovi odporučili postupne sa vracať k záľubám. Keďže zatiaľ ešte nemôže spievať, venuje sa svojmu ďalšiemu hobby, ktorým je maľovanie. „Maľovanie je pre pána Gotta viac než celoživotným koníčkom. Popri spievaní je to pre neho úplne iný spôsob, ktorým sa môže vyjadriť. V súčasnosti má rozpracovaných niekoľko obrazov a dianie navôkol pre neho predstavuje veľkú celoživotnú inšpiráciu. Zatiaľ čo neustále maľuje, na spievanie potrebuje ešte nejaký čas,“ uviedla jeho manažérka pre iDnes.cz.

11 debata chyba
Viac na túto tému: #choroba #rakovina #liečba #facebook #víťazstvo #fotografia #Karel Gott

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...