Lindsay Lohan sa sex-videa nebojí a žúruje v trblietavom čude

Na nedeľňajší ceremoniál Zlatých glóbusov sa síce herečka Lindsay Lohan nedostala, večierok magazínu In Style si však ujsť nenechala.

19.01.2010 14:47
Lindsay Lohan Foto:
Herečka Lindsay Lohan si zvolila na párty In Style pomerne podivný outfit.
debata

A pozornosť pritiahla aj netradičným (a nie práve najvhodnejším) outfitom – trblietavými minišatami s kapucňou od losangeleského dizajnéra Briana Lichtenberga. Už tradične si ich hviezdička obliekla bez podprsenky. Za posledný týždeň išlo už o tretie podujatie, na ktorom Lindsay predviedla, že tento intímny kúsok nepatrí k jej obľúbeným.

Herečka, ktorá stále napĺňa stránky novín predovšetkým svojimi škandálmi, sa však objavila na párty s úsmevom na perách. A to aj napriek tomu, že jej podľa amerických médií hrozí zverejnenie súkromného videa, na ktorom je zachytená pri sexuálnych hrách. To sa malo dostať do rúk médií od neznámeho zdroja.

Herečka Jennifer Carpenter a jej priateľ,... Foto: SITA
Jennifer Carpenter a Michael C. Hall Herečka Jennifer Carpenter a jej priateľ, ocenený herec Michael C. Hall zo seriálu Dexter, ktorý bojuje s rakovinou.

Britský denník Daily Mail napísal, že ide o 47-sekundovú nahrávku, ktorá herečku zachytáva nahú pri maznaní sa s neznámym mužom.

Vedľa Lohanovej sa na párty magazínu In Style na počesť Zlatých glóbusov objavili aj ďalšie známe tváre. Medzi nimi napríklad herečka Ashley Olsen v modrých šatách Erdem, hviezda seriálu Nezvestní Evangeline Lilly alebo herečky Elizabeth Banks či Malin Akerman. Prišla aj pôvabná Jennifer Garner, známa zo seriálu Alias či herec Michael C. Hall zo seriálu Dexter, ktorý momentálne bojuje s rakovinou.

Herečka Elizabeth Banks prišla na večierok...
Herečka Jessica Stroup na párty magazínu In...
+13Herečka Ashley Olsen v roztomilých modrých...
debata chyba

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...