Herca Williama Shattnera žaluje jeho údajný syn, žiada milióny

Kanadský herec William Shatner čelí žalobe, ktorú na neho podal istý Peter Sloan.

31.03.2016 12:53
Herec William Shatner. Foto: ,
Herec William Shatner.
debata

Muž tvrdí, že 85-ročný komik je jeho otcom, a žiada, aby podstúpil testy DNA. Päťdesiatdeväťročný Sloan v žalobe, ktorú podal na Floride, uviedol, že predstaviteľ Jamesa T. Kirka zo seriálu a filmov Star Trek mal v minulosti krátky vzťah s jeho zosnulou matkou, herečkou Kathy McNeilovou. Tá ho dala ako päťročného na adopciu. Teraz od herca požaduje odškodné 170 miliónov dolárov (v prepočte približne 150 miliónov eur).

Rozhlasový moderátor tvrdí, že sa so Shatnerom stretol v roku 1984 počas nakrúcania seriálu T.J. Hooker (1982 – 1986). Herec sa vtedy údajne priznal, že je jeho otcom. O týždeň neskôr však Sloana skontaktovali hercovi zástupcovia, ktorí uviedli, že ich klient odmieta tvrdenia o otcovstve.

Sloan začal v roku 2011 vystupovať pod menom Peter Shatner, pričom mu hercov právny zástupca Erik Hyman napísal, že jeho konanie nie je rozumné, keďže William Shatner nie je jeho otcom. Sloan však teraz žiada proces s porotou. „Som synom Williama Shatnera a želám si, aby ma uznal,“ uviedol Sloan pre Page Six denníka New York Post.

„Pán Shatner má tri milé dcéry, žiadneho syna. Pán Shatner vie o žalobe, ale nič z toho nebude, pretože nie je jeho otcom,“ vyjadrili sa hercovi zástupcovia pre Page Six.

debata chyba
Viac na túto tému: #súd #syn #otcovstvo #William Shatner

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...