Charlize Theron s kolegom Hardym na pľaci: Neznášali sa a bojovali!

Potvrdila to, čo sa doposiaľ šuškalo. Herečka Charlize Theron si pri nakrúcaní filmu Mad Max: Šialená jazda nesadla s predstaviteľom hlavnej mužskej úlohy Tomom Hardym.

02.04.2016 11:40
Charlize Theron Foto: ,
Herečka Charlize Theron počas návštevy programu Che Tempo che Fa v talianskej televízii.
debata

Štyridsaťročná hollywoodska hviezda potvrdila v rozhovore pre Wall Street Journal, že mala počas práce na spomenutom filme niekoľko konfliktov s hercom Tomom Hardym. Ten sa vraj snažil zostať celý čas, aj mimo pľacu, v úlohe šialeného Maxa. „Z toho, čo som počula, viem, že nie je taký v každom filme. Mali s ním aj príjemné skúsenosti,“ vyhlásila herečka.

„Ale možno je ten film práve taký, aký je, pretože sme spolu toľko bojovali. A naše postavy tiež museli spolu bojovať. Možno keby sme boli k sebe ako med, ten film by bol desaťkrát horší,“ pokračovala blondínka, ktorá momentálne propaguje ďalší projekt.

Ako kráľovná Ravena sa vrátila vo filmovom príbehu Lovec: Zimná vojna. Jej kolegami na pľaci sú herečky Emily Blunt a Jessica Chastain a tiež austrálsky herec Chris Hemsworth v hlavnej mužskej úlohe. S ním si vraj Theron však porozumela skvelo už pri nakrúcaní snímky Snehulienka a lovec, v ktorej sa ich postavy objavili prvýkrát.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #konflikt #nakrúcanie #BOJ #Charlize Theron #Tom Hardy #Mad Max: Šialená jazda

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...