Schopná neuveriteľnej lásky! Nicole Kidman manžela zachránila

Už niekoľko rokov tvoria nerozlučný pár na mnohých spoločenských podujatiach. Herečka Nicole Kidman a spevák Keith Urban nechýbali ani na nedeľňajšom vyhlásení cien americkej akadémie country hudby.

05.04.2016 07:30
debata
Herečka Nicole Kidman a jej manžel Keith Urban. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Nicole Kidman a jej manžel Keith Urban. Herečka Nicole Kidman a jej manžel Keith Urban.

Pred objektívmi sa opäť prezentovali nežnými dotykmi a objatiami. O tom, že aj po niekoľkých rokoch manželstva, sú stále do seba zaľúbení, vraj niet pochýb, tvrdia mnohí ich priatelia.

Samotný Urban sa však pred časom vyjadril, že najväčší akt lásky, ktorý mu ponúkla jeho hollywoodska manželka, sa uskutočnil už pár mesiacov po svadbe. Vtedy ho Nicole Kidman presvedčila, aby absolvoval odvykacie liečenie.

„Ona je tá pravá. Žena, na ktorú som čakal celý život a na ktorú som sa celý život pripravoval,“ vyhlásil Urban v rozhovore pre The Boot. „Vzali sme sa a keďže som nedbal na svoje problémy, moji démoni sa vrátili a nakopili mi zadok. Nakopali zadok aj jej , nám obom a poriadne rozbili náš svet. Ale táto žena vytasila zbrane a nedala sa zastrašiť,“ komentoval spevák. „V mnohých ohľadoch išlo o najväčší akt lásky,“ uviedol na margo toho, že ho herečka presvedčila, aby sa prihlásil na odvykaciu liečbu. „Verila vo mňa a videla vo mne niečo natoľko, že riskla úplne všetko,“ doplnil.

Odvtedy je Urban abstinujúci alkoholik a žije pod prísnymi pravidlami zdravej životosprávy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #odvykačka #Nicole Kidman #Keith Urban #akt

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...