Fešák z Hry o tróny už nie je single! Novú lásku ukázal svetu

Herec Kit Harington má vo svete státisíce ženských fanúšičiek. Ešte donedávna si mohli robiť nádeje, lebo bol bez partnerky. Donedávna...

04.04.2016 16:13
debata (3)
Herečka Rose Leslie a jej kolega a partner Kit... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Herečka Rose Leslie a jej kolega a partner Kit Harrington. Herečka Rose Leslie a jej kolega a partner Kit Harrington.

Známy hrdina seriálu Hra o tróny však už viac nežije život slobodného muža, po jeho boku sa objavila nová partnerka. Spoločne s ňou sa objavil na nedeľňajšom vyhlásení cien Olivier Awards v Londýne.

Reč je o herečke Rose Leslieovej, ktorú si diváci môžu pamätať napríklad z ostatného filmu Rýchlo a zbesilo. Dvadsaťdeväťročná rodáčka z Aberdeenu sa s predstaviteľom Jona Snowa zoznámila už pred niekoľkými mesiacmi. Vzťah však dlho tajili a nedeľňajší ceremoniál bol vlastne prvou oficiálnou príležitosťou, kde sa pár spoločne objavil.

Hoci nežnostiam na červenom koberci, aké sú zvyčajné pre hollywoodske páriky, sa britská dvojica vyhla, podľa očitých svedkov to medzi nimi naozaj iskrí.

Haringtona v minulosti spájali so seriálovou kolegyňou z Hry o tróny, herečkou Emiliou Clarkeovou. Tá však vzťah poprela a uviedla, že lásku si prejavujú len pred kamerami. „Je to môj skvelý priateľ,“ vyhlásila.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #ceny #pár #dvojica #Kit Harington #Rose Leslie

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...