Cameron Diaz: Som vďačná, že som mohla zostarnúť

Herečka Cameron Diaz s úspechom uviedla na trh ďalšiu knihu. Opäť sa v nej venuje životnému štýlu a procesu starnutiu, s ktorému ženy čelia.

06.04.2016 09:44
Cameron Diaz Foto: ,
Herečka Cameron Diaz na premiére filmu Annie v New Yorku.
debata

„Keď starneme, v našom živote sú určité fázy, do ktorých musíme vstúpiť. A ja som to zažila okolo štyridsiatky. Začala som sa sama seba pýtať, bojím sa štyridsiatky? Pýtala som sa seba, prečo vlastne,“ prezradila 43-ročná hviezda v rannej šou Good Morning America.

„Čo som sa naučila o starnutí je, že to je proces života. Som veľmi vďačná za to, že som mohla o rok zostarnúť. Pretože nie každý môže. Nie každý má šancu zostarnúť,“ vyhlásila blondínka, ktorá patrila kedysi medzi najväčšie hollywoodske sexidoly.

Ako dodala, podľa nej neexistuje nejaký tajný recept na starnutie. „Je len základný spôsob a ten sa volá život. Je to o tom, ako dobre žijete, ako sa o seba staráte. A je postavený na piatich pilieroch. Správnej výžive, dobrej ohybnosti tela, dobrom spánku, schopnosti uvoľniť stres a zmysluplnom a láskyplnom vzťahu,“ skonštatovala herečka v rannej šou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #starnutie #starostlivosť #Cameron Diaz #zivot

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....