Ťažký úder pre Zuzanu Haasovú: Herečka prišla o ďalšie dieťatko

Herečka Zuzana Haasová mala v týchto dňoch priviesť na svet vytúžené dieťa. Bohužiaľ, zopakoval sa smutný scenár predchádzajúceho tehotenstva.

07.04.2016 11:32
Herečka Zuzana Haasová. Foto:
Herečka Zuzana Haasová na archívnom zábere.
debata (7)

Ako píše denník Plus 1 deň, niekdajšia hviezda seriálu Panelák prišla o bábätko pár dní pred jeho príchodom na svet. „Zuzanino bábätko zomrelo ešte pred pôrodom. Ona už je po operácii. Chodí za ňou celá rodina. Podporujú ju, ako vedia,“ citoval denník dobre informovaný zdroj.

Iba v roku 2013 sa pritom blondínka musela vyrovnať s veľmi podobnou situáciou. Dcéra Karolínka, ktorú priviedla na svet v ôsmom mesiaci tehotenstva, žila len niekoľko hodín. Podľa zdrojov z herečkinho okolia trvalo istý čas, kým sa Haasová rozhodla, že skúsi opäť otehotnieť. V jej prípade je komplikáciou aj fakt, že trpí cukrovkou. S partnerom Martinom sa však napokon dohodli, že sa pokúsia o spoločné bábätko znovu.

So zaobleným bruškom sa herečka naposledy objavila v spoločnosti počas vyhlásenia televíznych cien OTO. S pôrodom to už vyzeralo na spadnutie, no ani vtedy nechcela médiám uviesť detaily o pohlaví dieťatka či termíne pôrodu.

Z prvého manželstva má Zuzana Haasová dcéru Romanu.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #pôrod #dieťa #úmrtie #strata #Zuzana Haasová

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....