Dcéra Paula Walkera dostala odškodné z pozostalosti otcovho kamaráta

Meadow Walker, dcéra zosnulého amerického herca Paula Walkera, ktorý zahynul s kamarátom Rogerom Rodasom pri autonehode 30. novembra 2013, dostala od Rodasovej pozostalosti odškodné 10,1 milióna amerických dolárov (v prepočte približne 8,9 milióna eur).

10.04.2016 09:00
Paul Walker Foto: ,
Herec Paul Walker na archívnom zábere.
debata

Informoval o tom portál TMZ. Ako uviedol právny zástupca Meadow Walker, Rodas bol čiastočne zodpovedný za nehodu, pretože šoféroval, hoci krátko pred tragédiou nevykonal nič nebezpečné, čo by spôsobilo, že nad automobilom Porsche Carrera GT stratil kontrolu. Odškodné bolo súčasťou mimosúdnej dohody. Obe strany k nej dospeli ešte v roku 2014, no informácia ostala doteraz nepovšimnutá.

Meadow Walker sa v súčasnosti súdi s automobilkou Porsche, ktorú viní z otcovej smrti. Automobilku zažalovali aj hercov otec a Rodasove deti. Žalobu, ktorú na spoločnosť podala vdova po Rogerovi Rodasovi, v stredu zamietol kalifornský súd.

Walker a Rodas sa v deň tragédie zúčastnili na charitatívnej akcii usporiadanej v priestoroch ich spoločného obchodu. Porsche Carrera GT malo podľa jedného zo svedkov problémy a zhasínal mu motor, tak sa 38-ročný Rodas rozhodol, že sa pôjde previezť a zistiť, čo s ním je. Zavolal aj 40-ročného Walkera, ktorý už bol na odchode, no súhlasil, že pôjde s ním. Pri návrate však približne 460 metrov od obchodu havarovali. Rodas údajne stratil kontrolu nad vozidlom, ktoré narazilo do stromov, stĺpa pouličného osvetlenia a následne začalo horieť. Podľa výsledkov pitvy Rodas zomrel na následky početných zranení, ktoré utrpel pri náraze, zatiaľ čo Walker podľahol kombinácii poranení a popálenín. Vyšetrovanie ukázalo, že príčinou nehody bola vysoká rýchlosť, a nie mechanická porucha auta.

debata chyba
Viac na túto tému: #odškodné #milióny #Roger Rodas #Meadow Walker

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...