Slabosť pre bývalého? Halle Berry dovolenkovala s Martinezom

Žeby z nich bol ďalší pár ako Gwyneth Paltrow s Chrisom Martinom či Jennifer Garner s Benom Affleckom? Zdá sa, že aj Halle Berry má stále slabosť pre odlúčeného manžela.

12.04.2016 00:00
debata
Herečka Halle Berry na vyhlásení cien MTV Movie... Foto: SITA/AP, Kevork Djansezian
Halle Berry Herečka Halle Berry na vyhlásení cien MTV Movie Awards 2016.

Správa spred pár mesiacov o tom, že herečka Halle Berry a jej manžel Olivier Martinez sa rozvádzajú, bola poriadne prekvapivá. Ale rovnako niekoho môže prekvapiť, že dvojica stále udržiava blízky vzťah.

Začiatkom mesiaca sa obaja spoločne s Berryovej dcérkou Nahlou a ich spoločným synom Maceom vybrali na dovolenku do Mexika. Ako citoval magazín People svoj zdroj, medzi manželmi nepanuje žiadna nevraživosť. „Nie sú tam žiadne boje. Rešpektujú sa a stále sa majú radi,“ tvrdí informátor.

Štyridsaťdeväťročná herečka však žiadosť o rozvod stále nestiahla. Podobná situácia panuje aj vo vzťahu herečky Jennifer Garnerovej a jej manžela Bena Afflecka, ktorí majú spolu tri deti. Trávia spolu množstvo času a Affleck býva v záhradnom dome na pozemku, kde stojí rodinná vila.

Herečka Berry sa počas víkendu objavila na cenách MTV Movie Awards 2016 a v sexi kreácii na telo odovzdala cenu pre Ikonu generácie kolegovi Willovi Smithovi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #Halle Berry #manžel #Olivier Martinez #spolu

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...