Lásku už netají! Blondínka Kristen Stewart vyrazila do ulíc s milenkou

Ak mal ešte niekto pochybnosti o tom, či herečka Kristen Stewart naozaj randí so ženou, už by nemal byť na pochybách. Vzťah so speváčkou Soko priznala verejne.

14.04.2016 00:00
debata
Herečka Kristen Stewart (vpravo) kráča... Foto: Profimedia
Kristen Stewart a Soko Herečka Kristen Stewart (vpravo) kráča newyorskými ulicami ruka v ruke so svojou partnerkou Soko.

Expartnerka herca Roberta Pattinsona sa objavila v utorok v newyorských uliciach, keďže v meste nakrúca nový film. Voľné chvíle však trávi práve so speváčkou Soko. Pár vyrazil na spoločnú prechádzku, pričom sa celý čas držali za ruky. Hoci Stewartovú veľmi nepotešila prítomnosť reportérov, ktorí ju na ulici fotografovali, Soko sa doširoka usmievala a pohotovo reagovala.

Niekdajšia hviezda upírskej filmovej ságy zaujala aj zmenou imidžu – v utorok v New Yorku totiž prvýkrát predviedla novú farbu vlasov. Platinový blond odtieň si údajne od nej vyžaduje práve aktuálne nakrúcanie.

Herečka sa zatiaľ oficiálne nevyjadrovala k novému vzťahu, zdroje z jej okolia však tvrdia, že je veľmi šťastná a Soko jej ako partnerka absolútne vyhovuje. „Našli spoločnú reč naozaj vo všetkých smeroch,“ citoval US Weekly nemenovaný zdroj.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Kristen Stewart #blond #Soko #partnerky

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...