Vtipy o penisoch a prdení ma bavia, zdôvodňuje Mila Kunis novú rolu

Akcia CinemaCon v Las Vegas prilákala v posledných dňoch herecké hviezdy Hollywoodu. Koná sa tam totiž filmové podujatie CinemaCon, na ktorom hviezdy hovoria o nových projektoch.

14.04.2016 11:25
debata
Herečka Mila Kunis na akcii CinemaCon v Las... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Herečka Mila Kunis na akcii CinemaCon v Las Vegas. Herečka Mila Kunis na akcii CinemaCon v Las Vegas. Predstavila komédiu pre dospelých Zlé mamy.

Jedným z nich je aj drsná komédia Bad Moms, ktorá na plátna kín opäť privedie po dlhšej pauze pôvabnú Milu Kunisovú. Príťažlivá manželka Ashtona Kutchera, ktorá sa v posledných mesiacoch venovala najmä svojej dcérke, sa vo Vegas objavila osobne.

Herečka sa priznala, že ju istým spôsobom lákajú nekorektné komédie. Podobnú rolu si už vyskúšala vo filme Macík a teraz bude rozosmievať dospelých divákov práve v Zlých mamách. „Očividne mám v sebe nejakú časť, ktorá reaguje na podnety komédií pri dospelých,“ vyhlásila brunetka. „Vtipy o penisoch a prdení sa mi zdajú vtipné, asi preto,“ doplnila s úsmevom.

Kunisovú, ktorá je rodáčkou z ukrajinských Černovíc, diváci najbližšie uvidia práve v spomenutej komédii. Po nej sa vraj opäť vráti k dcérke Wyatt.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vtipy #penis #Mila Kunis #humor #komédia #neprístupné

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...