Žiadna drsná rozvodová bitka! Manžel Gwen Stefaniovej nechce milióny

Rozvodové konanie speváčky Gwen Stefaniovej a hudobníka Gavina Rossdalea sa posunulo do fázy dohadovania podmienok. Kto by čakal tvrdú bitku, bude sklamaný.

16.04.2016 09:20
Gwen Stefani a  Gavin Rossdale Foto: ,
Manželský pár Gwen Stefani a Gavin Rossdale na archívnom zábere.
debata

Slávny pár, ktorý má spolu troch synov, sa totiž podľa zistení americkej webovej stránky TMZ.com snaží rozísť korektne a bez hádok či naťahovania o majetok. V tomto prípade by to mal byť práve Rossdale, pre ktorého by mohol byť rozvod výhodný. Jeho plavovlasá polovička mala za uplynulých trinásť rokov manželstva podstatne väčšie príjmy a keďže manželia nemali uzavretú predmanželskú dohodu, Rossdale by si mohol podľa práva nárokovať polovicu spoločne nadobudnutého majetku.

Ako píše známy bulvárny server, niekdajší líder kapely Bush však nič také nemá v pláne. Údajne sa vzdal nárokov na majetok a od Stefaniovej nežiada ani výživné na deti. Starostlivosť o trojicu synov si podelili rovným dielom – na polovicu. Bulvárny portál pritom pripomína, že nasledujúci rok strávia synovia viac času práve s otcom – speváčka, ktorá už má nového partnera – kolegu Blakea Sheltona – totiž vyráža na svetové turné.

debata chyba
Viac na túto tému: #peniaze #bitka #rozvod #Gwen Stefani #súboj #Gavin Rossdale

+ Nezaoberajte sa neustále rozprávaním o cvičení, začnite konať.
Buďte viac produktívny a robte niečo preto aby...

+ Vyskúšajte nové zdravé recepty, objavte radosť z varenia.
Neberte nič na ľahkú váhu, avšak nič ani veľmi...