Deppova manželka má problém: Visí nad ňou hrozba desať rokov basy!

Hollywoodskeho herca Johnnyho Deppa čaká ďalší problém.

18.04.2016 09:02
Johnny Depp a Amber Heard Foto: ,
Herecký pár Johnny Depp a Amber Heard prichádzajú na pojednávanie v meste Southport.
debata

Tentoraz opäť v Austrálii, kde jeho manželka Amber Heard čelí pred súdom obvineniu, že do krajiny bez povolenia priviezla dvoch psov. Za to jej hrozí až desať rokov väzenia, napísala agentúra DPA.

Podľa televíznej stanice ABC na súde v meste Gold Coast na juhovýchode Austrálie sa v pondelok začína súdne pojednávania, na ktoré bolo pozvaných vypovedať až 12 svedkov. Jedným z nich by podľa špekulácií miestnych médií mal byť aj 52-ročný Depp, ktorý v nedeľu ráno aj so svojou manželkou do mesta priletel.

Previnenia sa 29-ročná herečka Heard dopustila vlani v máji. Podľa obžaloby do krajiny priletela za manželom súkromným lietadlom so svojimi dvoma yorkšírskými teriérmi Boo a Pistol bez toho, aby pre svojich miláčikov mala príslušné povolenie. Depp vtedy nakrúcal piaty diel Pirátov z Karibiku.

Austrália má prísne predpisy požadujúce karanténu pre vstup zvierat do krajiny. Odľahlý kontinent má jedinečnú flóru a faunu a obáva sa zavlečenia chorôb. Minister poľnohospodárstva Barnaby Joyce pohrozil Heardovej utratením psov, a preto herečka Austrálii urýchlene opustila.

debata chyba
Viac na túto tému: #väzenie #problém #Amber Heard #pes #pojednávanie

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...