Amber Heard priznala nelegálny dôvod psov. Rok basy je stále v hre

Americká herečka Amber Heard sa v pondelok na súde v austrálskom meste Gold Coast priznala k sfalšovaniu dokumentov v prípade vlaňajšieho nelegálneho privezenia jej dvoch psov do Austrálie.

18.04.2016 18:48
debata
Herečka Amber Heard na zábere z premiéry filmu... Foto: SITA/AP, John Salangsang
Amber Heard Herečka Amber Heard na zábere z premiéry filmu The Adderall Diaries.

Dvadsaťdeväťročnú manželku herca Johnnyho Deppa pôvodne obvinili aj zo samotného ilegálneho importu zvierat, toto obvinenie však neskôr prokurátor stiahol. Herečkin právnik Jeremy Kirk v pondelok na súde vyhlásil, že Heard sa nedopustila tohto zločinu vedome, pretože si myslela, že o vyplnenie potrebných dokumentov sa postarali jej asistenti. V prípade dokázania viny jej hrozí až ročný trest odňatia slobody a pokuta viac než 10-tisíc austrálskych dolárov (v prepočte približne 6800 eur).

Depp a Heard priviezli vlani v apríli do Austrálie svojich dvoch yorkshirských teriérov s menami Pistol a Boo bez povolenia súkromným lietadlom. Povolenie má pritom zamedziť vstupu zvierat s besnotou a po príchode nariaďuje tiež minimálne desaťdňový pobyt v karanténe. O prítomnosti psov v krajine sa však úrady dozvedeli až po tom, ako ich herec vzal do salónu krásy.

Následne austrálsky minister poľnohospodárstva Barnaby Joyce nariadil Deppovi, aby domácich miláčikov poslal naspäť domov, inak ich utratia. Herec, ktorý prišiel do Austrálie nakrúcať film Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, nariadeniu vyhovel a psy poslal do Kalifornie. Depp však žiadnym obvineniam nečelí, keďže prokuratúra obžalovala iba jeho manželku.

debata chyba
Viac na túto tému: #väzenie #súd #Amber Heard #pes #priznanie

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...