Neznášanlivá? Theron priznala ďalšieho kolegu, ktorého nemala rada

Je to realita hollywoodskeho sveta, či skôr nie príliš priateľská povaha protagonistov? Herečka Charlize Theron sa nedávno priznala, že s kolegom Tomom Hardym nevychádzala najlepšie pri tvorbe filmu Mad Max: Šialená jazda. A teraz menovala ďalšieho.

23.04.2016 14:20
debata
Štyridsiatnička Charlize Theron. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Charlize Theron - džínsy - úzke verzus široké. Štyridsiatnička Charlize Theron.

Reč je o hercovi Tobeym Maguireovi, s ktorým si Theron zahrala v snímke Pravidlá muštárne. Na vzťah s ním sa herečky opýtal James Franco, ktorý s ňou robil nedávno rozhovor pre magazín Interview. „Áno, je pravda, že Tobey a ja sme prežili trošku náročnú spoluprácu. Bolo to ťažké. Dnes je to medzi nami v poriadku. A treba povedať, že to bol náročný film,“ potvrdila blondínka.

Vo filme sa mala ako postava do hlavného hrdinu zamilovať. Ponúkala sa teda otázka, ako je to možné zvládnuť, pokiaľ mimo pľacu medzi hercami nefunguje dobrý vzťah. „Herec sa nemôže spoliehať len na jednu metódu. Každý deň je kompletne iný. Či už je to počasie, alebo slabší scenár, alebo napríklad to, že ste si celkom nesadli s vaším kolegom. Vždy musíte byť schopný ísť ďalej s niečím, čo bude dostatočne silné a výrazné,“ vysvetlila herečka.

Dnes je vraj rada za skúsenosť, ktorú prežila pri nakrúcaní spomenutých Pravidiel muštárne. „Naučilo ma to, že sa dokážem zamilovať do niekoho v mojej hlave, zatiaľ čo sa pozerám na tvár niekoho iného,“ skonštatovala hviezda. Odmietla však prezradiť, koho si predstavovala namiesto Tobeyho Maguirea.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #problém #vzťah #kolegovia #Charlize Theron #Tobey Maguire

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...