Možno sa nikdy nevydám, hovorí Dara Rolins. Svadobné šaty odmietla

Slovenská speváčka Dara Rolins zverejnila videoklip ku coververzii hitu Wild World, ktorý zložil anglický muzikant Cat Stevens.

24.04.2016 00:00
Dara Rolins a jej partner Rytmus Foto:
Speváčka Dara Rolins a jej partner Rytmus na archívnom zábere.
debata

Novinka zaznie vo filme Ako sa zbaviť nevesty, ktorý začnú v slovenských kinách premietať 19. mája.

Interpretka odmietla v klipe, ktorý režíroval Tomáš Medek, vystúpiť v svadobných šatách. „Pôvodný nápad pána režiséra to bol, ale to som zavrhla hneď,“ prezradila speváčka, ktorá si napokon obliekla džínsy a tričko. „Som za normálne dievča, ktoré si prezerá album s fotkami zo svadby, spomína na to, čo jej rodina zažila. Celé je to prekladané zábermi z filmu,“ dodala.

Štyridsaťtriročná rodáčka z Bratislavy v súčasnosti tvorí pár s rapperom Rytmusom, no o svadbe zatiaľ nepremýšľajú. „Možno sa nikdy nevydám. Nie je to v pláne. Ja sa veľmi v úlohe nevesty nevidím. Nikdy som svadobné šaty na sebe nemala, ani po tom netúžim,“ vyjadrila sa.

Film Ako sa zbaviť nevesty nakrútil Tomáš Svoboda, ktorý sa postaral aj o scenár. V komédii sa predstavia Lenka Vlasáková, Andrea Kerestešová, David Matásek, Veronika Žilková, Kordula Stropnická, Matyáš Bystroň, Jana Švandová, Matěj Ruppert a ďalší.

debata chyba
Viac na túto tému: #videoklip #svadba #Dara Rolins #Wild World

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...