Mária Čírová: Šla som si za svojím cieľom a urobila som dobre

Podľa mladej speváčky sa stačí občas zastaviť a uvedomiť si ľudskú malosť a fakt, že všetky problémy, ktoré nás denne stretávajú, sú často absolútne malicherné.

28.04.2016 00:00
Speváčka Mária Čírová. Foto: ,
Speváčka Mária Čírová.
debata

"Nedávno som videla krásne video, ktoré znázorňuje našu malosť a zanedbateľnosť v porovnaní s vesmírom, ale zároveň tam bolo znázornené, aké dokonalé bytosti sme a že podobný vesmír máme každý v sebe. Nechcem byť príliš filozofická, ale zisťujem, že keď prestanem riešiť nezmyselné pseudoproblémy, budem mať oveľa viac času na pekné veci a budem šťastnejšia,“ poznamenala jemná blondínka, ktorá už vraj dospela podľa vlastných slov do štádia, kedy sa snaží brať život ako hru.

"Život by mal byť hrou, ktorá ma bude baviť. Keď človek raz vykročí, keď sa naozaj odváži urobiť ten prvý krok a odíde odtiaľ, kde je nešťastný, absolútne sa oslobodí. Podľa mňa každý jeden má v sebe silu to urobiť, narodili sme sa ako jedinečné a slobodné bytosti. Keby som ja napríklad v minulosti poslúchala svoje okolie, tak nemám ani môjho muža, ani deti, ani konzervatórium a kopec úžasných zážitkov. Šla som si za svojím a toto prajem všetkým, lebo každý z nás je unikát,“ uzavrela Čírová.

debata chyba
Viac na túto tému: #speváčka #Mária Čírová

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....