Žiarlivý a majetnícky? West vraj vyhodil bodyguarda, prihovoril sa Kim!

Žiarlivý či len s hviezdnymi maniermi? Raper Kanye West opäť úradoval. Podľa očitých svedkov si to odniesol tentoraz osobný strážca.

04.05.2016 16:50
debata
Kanye West a jeho manželka Kim Kardashian West... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
2016 Metropolitan Museum of Art Costume Institute Benefit Gala Kanye West a jeho manželka Kim Kardashian West počas akcie MET Gala v New Yorku.

Ako píše server New York Daily News, známy raper len pár hodín pred štartom akcie MET Gala v pondelok večer v New Yorku vyhodil bodyguarda. Dôvodom bolo, že sa chcel prihovoriť Westovej manželke – televíznej celebrite Kim Kardashianovej.

Incident sa mal odohrať v hoteli Waldorf Astoria, kde bol pár ubytovaný. Bodyguard Steve Stanulis, ktorý v minulosti strážil napríklad Leonarda DiCapria alebo speváčku Alanis Morissetteovú, pracoval ako ochrana kyprej hviezdy už niekoľko mesiacov. West mal údajne už dlhší čas podozrenie, že sa s jeho manželkou baví príliš osobne. Nemenované zdroje uvádzajú, že ho rozohnila komunikácia osobného strážcu s jeho manželkou. „Mal pocit, že Steve s ňou flirtuje,“ cituje server nemenovaný zdroj.

Hudobník Kanye West a jeho manželka Kim... Foto: Reuters, LUCAS JACKSON
Kanye West a jeho manželka Kim Kardashian zastupovali na podujatí značku Balmain. Hudobník Kanye West a jeho manželka Kim Kardashian zastupovali na podujatí značku Balmain.

Médiá sa snažili osloviť aj Stanulisa, ktorý je ženatý a má tri deti. V minulosti pracoval ako člen newyorskej polície. „Som šťastne ženatý otec troch detí a k týmto informáciám nemám čo povedať,“ vyhlásil ochrankár. Potvrdil však, že pre Kardashianovú už viac nepracuje.

Manželia Kim Kardashian a Kanye West nechýbali na módnej akcii roka, pričom obaja zastupovali módny brand Balmain. Nežné gestá rapera, ktorý manželke upravoval vlasy pred fotografmi, prekvapili svetové médiá. Zdá sa však, že každá svetlá strana má aj svoj tieň. Žeby v tomto prípade to bola chorobná žiarlivosť…?

Nicole Kidman a jej manžel Keith Urban počas...
Modelka Gigi Hadid a spevák  Zayn Malik počas...
+12Bejzbalista Derek Jeter a modelka Hannah Davis...
Herečka Lupity Nyong´o v kreácii Calvin Klein...
Moderátorka Alexa Chung v kreácii Thakoon.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #výpoveď #Kim Kardashian #Kanye West #žiarlivosť #bodyguard

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...