Sinead O’Connor sa nevzdáva: Nemám rada, keď drogy zabíjajú

Írska speváčka Sinéad O'Connor reagovala na žalobu za urážku na cti, ktorú na ňu podal americký komik a moderátor Arsenio Hall.

07.05.2016 10:21
Sinéad O'Connor Foto:
Sinéad O'Connor vystúpila aj na Slovensku, v Bratislave.
debata

Štyridsaťdeväťročná interpretka nedávno na sociálnej sieti Facebook totiž uviedla, že moderátor poskytoval drogy zosnulému hudobníkovi Princovi. Arsenio Hall, známy z filmov Cesta do Ameriky (1988), Harlemské noci (1989), Čierny dynamit (2009) alebo zo seriálu Policajt z L.A. (1998 – 2000), obvinenia odmietol a od speváčky teraz žiada odškodné päť miliónov dolárov (v prepočte takmer 4,4 milióna eur).

V súvislosti so žalobou O'Connor označila Hallovo konanie za smiešne hrozby. “Som pobavená a veľmi sa teším, aké bude smiešne sledovať ho, ako sa pokúša dokázať, že nemám pravdu. Som tiež veľmi šťastná, že DEA (Národný úrad pre kontrolu obchodu s drogami, pozn. SITA), ma zobralo vážne a dôkladne vypočúvajú všetkých Princových priateľov a pomocníkov z ostatných 30 rokov vzhľadom na jeho známu históriu užívania tvrdých drog a toho, od koho ich získaval. Nemám rada, keď drogy zabíjajú hudobníkov. A nemám rada Arsenia Halla,” napísala speváčka na Facebooku.

Legendárny Prince zomrel 21. apríla vo veku 57 rokov. Podľa najnovších správ mal v tele v čase úmrtia liek proti bolesti. Federálne úrady, vrátane spomínaného Národného úradu pre kontrolu obchodu s drogami, v stredu potvrdili, že sa zapoja do vyšetrovania úmrtia hudobníka, ktorý má na konte hity ako Purple Rain, 1999, When Doves Cry, Let's Go Crazy, alebo Raspberry Beret. Ich úlohou je skúmať nelegálne užívanie či prípadné nelegálne obchodovanie s liekmi na predpis. Zosnulý skladateľ je tiež autorom hitu Nothing Compares 2 U, ktorý preslávila práve Sinéad O'Connor.

debata chyba
Viac na túto tému: #žaloba #Prince #Sinéad O'Connor

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...