Ani neviem, kde mi hlava stojí, vyhlasuje sexi Mamba

Slovenská speváčka Dáša Mamba Šarközyová v týchto dňoch dokončuje svoj debutový album.

12.05.2016 08:40
Dáša Šarkozyová. Foto:
Speváčka Dáša Šarkozyová.
debata

„Onedlho odovzdávam na postprodukciu svoje prvé dieťa, je to náročné, posúvajú sa mi termíny, no koncom mája by už mal byť na svete,“ uviedla v rozhovore. Po svojom prvom albume túži vraj známa speváčka už desať rokov.

„Je to pre mňa neuveriteľný pocit, preto strašne chcem, aby bolo všetko dokonalé. Dúfam, že sa to podarí, je toho teraz skutočne obrovsky veľa,“ poznamenala Mamba, ktorá zatiaľ nechce o svojom debute veľa prezrádzať. „Ešte totiž nie som definitívne rozhodnutá, ktoré skladby tam pôjdu a ktoré nie a akým spôsobom sa to celé bude uberať. Posledné týždne sú zvyčajne najdôležitejšie, človek veľa selektuje,“ vysvetlila.

Fanúšikovia sa však podľa jej slov môžu tešiť na chytľavé r'n'b skladby. „Pôjde predovšetkým o r'n'b album, ale budú tam zastúpené aj iné štýly a bude tam kopa veselých, smutných i nahnevaných vecí. Snažím sa, aby to bolo rôznorodé. Keby to bolo totiž všetko len v jednej emócii, mohlo by to pôsobiť trošku otravne,“ podotkla speváčka, ktorá musí okrem príprav nového albumu venovať energiu aj ďalším projektom.

„Robím toho momentálne strašne veľa. Okrem toho, že finišujem s albumom, máme turné s muzikálom Atlantída, s ktorým beháme po celom Slovensku, do toho točím všelijaké relácie a čoskoro sa bude nakrúcať tanečný film, v ktorom hrám, takže už pomaly riešim scenáre a termíny. Ani neviem, kde mi v týchto dňoch hlava stojí,“ zasmiala sa sympatická tmavovláska.

debata chyba
Viac na túto tému: #práca #album #Dáša Mamba Šarközyová

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...