Kristen Stewart bráni prácu s Woodym Allenom: Neviem, či je vinný!

Na festivale v Cannes predstavili počas úvodného ceremoniálu nový film režiséra Woodyho Allena. Hlavnú hrdinku v ňom stvárnila Kristen Stewart.

14.05.2016 09:20
debata
Herečka Kristen Stewart (v kreácii Chanel) a... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Kristen Stewart (vľavo) a režisér Woody Allen Herečka Kristen Stewart (v kreácii Chanel) a režisér Woody Allen spoločne prichádzajú na uvedenie filmu Cafe Society.

Bývalá hviezda ságy Twilight čelila kritika Allenovho syna Ronana, ktorý už niekoľko rokov stojí proti svojmu otcovi. Dôvodom majú byť údajné podozrenia zo zneužívania Allenovej dcéry a Ronanovej sestry Dylan. Samozrejme, samotným filmovým tvorcom.

Práve Ronan Farrow (vzal si priezvisko po matke) sa nedávno vyjadril kriticky na adresu hviezd, ktoré spolupracujú s jeho otcom a nešetril slovami hnevu ani Stewartovú. Herečka sa však pre magazín The Hollywood Reporter vyjadrila, že svoje rozhodnutie pracovať na snímke Cafe Society neľutuje.

Zľava: Herečky Julianne Moore, Susan Sarandon a...
Režisér Woody Allen (tretí sprava) a herci z...
+45Režisér Woody Allen (druhý sprava) pózuje s...

„Zhovárali sme sa aj s Jessem Eisenbergom o celom probléme,“ prezradila Stewart. „Zhodli sme sa na tom, že ak by sme mali byť potrestaní za všetko zlé, čo sa o nás popísalo a čo nebola vôbec pravda, už by boli naše životy v keli. Zážitok tvorby filmu stojí mimo tejto kauzy a pre oboch nás bol veľmi živý a inšpiratívny. Radi sme ho absolvovali,“ vyhlásila 26-ročná herečka.

V snímke Cafe Society sa objavila aj herečka Blake Lively či herec Corey Stoll – celá filmová delegácia v stredu podvečer otvorila slávnostný filmový festival za účasti médií z celého sveta a tisícok návštevníkov a hostí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #obrana #zneužívanie #Kristen Stewart #Woody Allen

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...