Monika z Priateľov opäť zadaná! Vždy som ju miloval, hovorí muzikant

Courteney Cox (51) a Johnny McDaid (39) zrušili v decembri minulého roka svoje zasnúbenie. Ale dlho bez seba nevydržali.

14.05.2016 17:00
debata

Správa o ich decembrovom rozchode zapôsobila ako blesk z jasného neba. Ale nič nie je také horúce, ako vyzerá. Dvojica sa začala už o pár mesiacov opäť stretávať. Oficiálne na verejnosti sa však neukazovali, ale médiá neustále špekulovali o ich návrate. A teraz je všetko jasné.

Courteney Cox a Johnny McDaid sa spoločne... Foto: SITA/AP, John Salangsang
64th Annual BMI Pop Awards - Arrivals Courteney Cox a Johnny McDaid sa spoločne ukázali na udeľovaní BMI Pop Awards v Beverly Hills.

Na udeľovaní BMI Awards v Beverly Hills sa niekdajší zaľúbenci objavili spolu. Hviezda zo seriálu Priatelia mala na sebe biele šaty a spokojne sa usmievala po boku sympatického muzikanta.

Na červenom koberci sa nevyhli zvedavým otázkam a Johnny McDaid z kapely Snow Patrol pre E! News povedal: „Len sa na nás spozrite. Milujem ju. Vždy som ju miloval,“ povedal smerom k herečke. Na otázku, či opäť zvažujú svadbu, odpovedal: „Nechajte nás, aby sme najskôr vyhrali nejakú cenu.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #Courteney Cox #Johnny McDaid

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...