Vanessa Hudgens musela platiť: Vyznanie lásky ju stálo tisíc dolárov!

Americká herečka a speváčka Vanessa Hudgens zaplatila tisíc dolárov (v prepočte približne 880 eur) ako finančnú náhradu za vyrezanie nápisu do skaly v zákonom chránenom území Coconino National Forest v Arizone.

15.05.2016 08:00
Vanessa Hudgens Foto: ,
Herečka Vanessa Hudgens na archívnom zábere.
debata

Platba nasledovala po súdnom predvolaní za poškodzovanie prírody, ktoré dostala po zverejnení fotografie srdca vyrezaného do skaly na službe Instagram. V obrázku, ktorý vyfotila ešte vo februári, pritom bolo napísané aj jej meno a meno jej priateľa, herca Austina Butlera.

Dvadsaťsedemročná rodáčka zo Salinasu v Kalifornii sa k vyrezaniu nápisu do skaly priznala a miestnej lesnej stráži poskytla aj informácie, kde presne sa jej počin nachádza.

K dohode medzi Hudgens a federálnym zmierovacím sudcom v meste Flagstaff, pri ktorom sa tento chránený les nachádza, prišlo ešte v apríli, ale doteraz nebola verejná.

Informácie získala až agentúra Associated Press v rámci žiadosti. Peniaze, ktoré herečka zaplatila, použila dobrovoľnícka skupina Friends of the Forest na obnovu poničeného skalného útvaru.

debata chyba
Viac na túto tému: #trest #Vyznanie #chránené územie #skala #Vaness Hudgens

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...