Vrások sa neboja! Julia Roberts a Jodie Foster ich ukazujú hrdo...

Vyzerajú úžasne aj vo vyššom veku. Ako to len tie hollywoodske hviezdy robia, poviete si. Ale pravdou je, že bez pomoci vedy by to asi celkom nešlo. Nájdu sa však aj také, ktoré sú zástankyňami prirodzenosti.

16.05.2016 00:00
debata
zväčšiť Režisérka Jodie Foster na tlačovej konferencii... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Režisérka Jodie Foster na tlačovej konferencii k filmu Hra peňazí. Režisérka Jodie Foster na tlačovej konferencii k filmu Hra peňazí.

Na filmovom festivale v Cannes o tom presvedčila najmä režisérka a herečka Jodie Foster, ktorá priniesla do Európy svoju novinku Hra peňazí. Päťdesiattriročná rodáčka z Los Angeles sa pred objektívy postavila počas návštevy v Cannes niekoľkokrát a vždy vyzerala veľmi spokojne a pôvabne.

Nechýba ani mladistvý šarm, ktorý má vrodený. Pri detailných záberoch jej tváre však bolo vidieť bohaté vejáriky vrások okolo očí aj pier. Nechýbali ani na čele. Viniť ju z toho, že sa necháva vylepšovať botoxovými injekciami, však určite nemožno.

zväčšiť Herečka Julia Roberts a detailný záber na jej... Foto: Reuters, JEAN-PAUL PELISSIER
Herečka Julia Roberts a detailný záber na jej tvár. S vráskami. Herečka Julia Roberts a detailný záber na jej tvár. S vráskami.

Pri hlavnej hviezde jej filmu, herečke Julii Robertsovej, si možno položíte otázku, ako to je s jej nestarnúcim pôvabom. Ani jej detailné zábery však nenasvedčujú tomu, že by sa hviezda filmu Pretty Woman nechávala pravidelne vylepšovať estetickým chirurgom.

Herečka, ktorá je matkou troch detí a oslávi tento rok 49. narodeniny, dokáže odzbrojiť nádherným a sviežim úsmevom. Za vrásky okolo očí či úst sa však vôbec nehanbí.

A my za to obom dámam skladáme veľké poklony.

zväčšiť Režisérka Jodie Foster na tlačovej konferencii... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Režisérka Jodie Foster na tlačovej konferencii k filmu Hra peňazí. Režisérka Jodie Foster na tlačovej konferencii k filmu Hra peňazí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Jodie Foster #Julia Roberts #botox #vrásky #vylepšenie #Cannes 2016

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...