Odlúčený manžel britskej krásky s Pamelou Andersonovou? Načapali ich!

Britskej speváčke a porotkyni v talentovej speváckej súťaži Cheryl Coleovej nevyšlo ani druhé manželstvo. Ona si už našla náhradu, teraz sa špekuluje o jej bývalom.

17.05.2016 00:00
Champions of Jewish Values International Awards... Foto: ,
Pamela Anderson na archívnom zábere.
debata

Kým niekdajšia členka formácie Girls Aloud sa začala stretávať s Liamom Payneom z One Direction, jej bývalého partnera načapali cez víkend paparazzovia. V spoločnosti Pamely Anderson.

Jean Bernard Fernandez Versini, ktorý je podnikateľom v oblasti gastronómie, sa zabával so slávnou sexbombou na VIP večierku v Cannes. Dvojica sedela vedľa seba a zhovárala sa. Niekedy Versini položil ruku na Andersonovej chrbát a niečo jej nežne zašepkal. Najviac pozornosti však vzbudil fakt, že po koncerte Wyclefa Jeana a Akona sa dvojica odobrala preč spoločne. Keďže boli obklopení ochrankou, nie je jasné, kam vlastne mierili.

Štyridsaťosemročná Anderson nechýba vo francúzskom letovisku, hoci nemá na programe žiadnu filmovú premiéru ani prezentáciu nového projektu. O trinásť rokov mladší Versini sa do Cannes vybral ako člen domácej francúzskej smotánky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rande #Cannes #Pamela Anderson #Cheryl Cole #bývalý

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...

+ Hydratácia a zdravé stravovanie zvýšia vašu energiu a pohodu.
Investujte do seba, dlhodobé výnosy prekonajú...