Celine Dion spomína na manžela: Nechala som ho odísť a cítim pokoj

Trom synom, ktorých otcom je zosnulý speváčkin manžel René Angélil vraj denne ukazuje, že je silná žena.

19.05.2016 03:00
Celine Dion Foto: ,
Fotografia z januára 2016: Speváčka Celine Dion prichádza do synmi Eddym a Nelsonom na pohreb jej manžela René Angelila v Montreale.
debata

Začiatkom roka postihla speváčku Celine Dion dvojnásobná tragédia. Len pár dní po sebe zomreli na rakovinu jej najbližší ľudia. Manžel René Angélil podľahol v januári dlhému boju s rakovinou hrdla, jej brat Daniel zomrel ako 59-ročný na rakovinu hrdla, jazyka a mozgu. V aktuálnom rozhovore pre magazín People opisuje speváčka, ako zvláda život po takejto strate.

„Mojím deťom chcem ukázať, aká je ich mama silná, naozaj silná žena,“ povedala 48-ročná hviezda. Manžel jej vraj chýba najviac vtedy, keď spomína na obdobie pred tým, než ochorel na rakovinu. „Ale nemôžem byť sebecká. Ľudí musíte nechať odísť. Cítim pokoj.“

Silu jej dodávajú jej tri deti. „Každý deň sa pozerám na Reného Charlesa, Nelsona a Eddyho a vidím v nich Reného,“ povedal pred časom v rozhovore pre kanadskú televíziu.

Angélil stál pri zrode Dionovej hviezdnej speváckej kariéry po tom, ako si vypočul pieseň, ktorú v roku 1981 vtedy 12-ročná speváčka zložila spolu s matkou a bratom. Pracovná verzia piesne zaujala už vtedy uznávaného agenta a manažéra natoľko, že založil svoj dom, aby mohol financovať nahrávanie Célininho debutového albumu. Dvojica sa zosobášila v roku 1994. Dion a Angélil majú tri deti, Reného Charlesa, ktorý sa narodil v roku 2001, ako aj dvojčatá – Eddyho a Nelsona, ktoré prišli na svet v roku 2010.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #smrť #Céline Dion #manžel #synovia

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...