Aký nenápadný! A pritom je to potetovaný krásavec z hitu Prison Break

Herec Wentworth Miller očaril televízne publikum vďaka seriálovému hitu Prison Break. Ale to bolo už pred desiatimi rokmi!

21.05.2016 14:00
debata (2)

Keď v roku 2005 prišiel na obrazovky seriál Prison Break, diváčky a divákov po celom svete očaril jeden z hlavných predstaviteľov, herec Wentworth Miller. Vtedy 32-ročný Brit sa úlohe Michaela Scofielda upísal na päť rokov. A seriál aj vďaka nemu lámal rekordy sledovanosti kdekoľvek sa dostal do vysielania.

Wentworth Miller v roku 2005 v seriáli PRISON... Foto: Profimedia
Wentworth Miller Wentworth Miller v roku 2005 v seriáli PRISON BREAK.

Nielen napínavý dej, ale aj hercova charizma, fotogenická tvár a potetované telo diváčky a divákov priam priklincovalo k obrazovkám. Z predtým neznámeho herca sa razom stal sexidol, spomínaná rola mu vyniesla aj nomináciu na Zlatý glóbus.

Dnes 43-ročný herec sa sporadicky objaví na červených kobercoch, i keď podobné akcie práve nevyhľadáva. Jeho sláva z obdobia seriálu sa však pomaly rozplynula a herec sa objavuje skôr v televíznych seriáloch než veľkých filmových projektoch.

V roku 2013 zverejnil svoju homosexuálnu orientáciu potom, čo odmietol účasť na filmovom festivala v Rusku. Protestoval tak voči odopieraniu práv homosexuálov v tejto krajine. „Situácia je absolútne neprijateľná a ja sa nedokážem s čistým svedomím podieľať na slávnostnom podujatí v krajine, ktorá ľuďom, ako som ja, systematicky odopiera ich základné práva na život a lásku."

Wentworth Miller počas promo akcie televízie... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
FOX Networks 2016 Upfront Presentation Party Wentworth Miller počas promo akcie televízie FOX v New Yorku.

Pred pár dňami sa objavil na prezentácii televízie FOX v New Yorku. Nenápadný herec „drsňáka“ zo seriálu Prison Break ničím nepripomínal. Sympatický však zostáva aj ako štyridsiatnik.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Wentworth Miller #Fox #Prison Break

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...