Eva Longoria sa vydala v Mexiku! Bolo to romantické, tvrdia médiá

Do tretice všetko dobré! To si asi povedala herečka Eva Longoria, ktorá sa v sobotu tretíkrát vydala.

22.05.2016 08:00
debata (1)
Herečka Eva Longoria a jej vyvolený -... Foto: Profimedia
Eva Longoria a jej vyvolený - momentálne už tretí manžel Jose Antonio Baston Herečka Eva Longoria a jej vyvolený - momentálne už tretí manžel Jose Antonio Baston na archívnom zábere.

Štyridsaťjedenročná hviezda s latino koreňmi si podľa správ magazínu People vzala svojho dlhoročného partnera José Bastona – šéfa jednej z televíznych sietí latinskoamerickej televízie. Dvojica si za miesto svadobného obradu vybrala súkromnú vilu v mexickom Valle de Bravo. Usadlosť údajne patrí mexickému hercovi Jamiemu Camillovi, s ktorým sa dvojica priatelí.

„Vzali sa pred oltárom, ktorý bol vyzdobený množstvom svetiel a sviečok. Bolo to veľmi romantické. Eva sa celý čas usmievala a mala krásne šaty, on si vzal sivý oblek,“ citoval zdroj zo svadby People. Lokálne médiá priniesli niekoľko neostrých záberov, na ktorých vidieť momenty z obradu. Hoci sa Longoria vydávala už tretíkrát, ani tentoraz sa nevzdala bielej farby pri výbere svadobnej róby.

Na svadobnú oslavu pricestovalo do Mexika približne dvesto hostí, medzi ktorými nechýbali ani celebritní kamaráti mladomanželov. Pogratulovať osobne im údajne prišla napríklad Victoria Beckham a jej manžel David Beckham či herečka Penelope Cruz.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #svadba #Eva Longoria #Jose Antonio Baston

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...