Christian Grey sa vracia do Varov! Dornan predstaví nový film

Na 51. ročník Medzinárodného filmového festivalu Karlovy Vary, ktorý sa bude konať od 1. do 9. júla, príde aj herec Jamie Dornan.

27.05.2016 10:00
Jamie Dornan Foto:
Herec Jamie Dornan na tlačovej konferencii počas minuloročného filmového festivalu vo Varoch.
debata

Tridsaťštyriročný rodák z Holywoodu v Severnom Írsku predstaví otvárací film podujatia Anthropoid, ktorý bude mať na festivale svetovú premiéru. Spolu s ním sa ukážu aj režisér vojnovej drámy Sean Ellis, herečky Charlotte Le Bon, Aňa Geislerová a ich kolega Toby Jones.

Dej snímky sa sústredí na pražský atentát na nacistického funkcionára Reinharda Heydricha z roku 1942, známy aj ako operácia Anthropoid. Vo filme sa okrem spomínaných predstavili aj Cillian Murphy, Alena Mihulová, Harry Lloyd, Bill Milner, Jan Budař a ďalší. Na scenári sa podieľal spolu so Seanom Ellisom aj Anthony Frewin.

Jamie Dornan odštartoval kariéru ako model pre významné módne značky. Na filmovej scéne debutoval v roku 2006 snímkou Mária Antoinetta, v ktorej stvárnil grófa Axela von Fersena. V roku 2015 sa predstavil v snímke Päťdesiat odtieňov sivej, kde stvárnil multimilionára Christiana Greya. Zahrá si aj vo dvoch pokračovaniach s názvami Fifty Shades Darker a Fifty Shades Freed.

debata chyba
Viac na túto tému: #účasť #Jamie Dornan #Karlovy Vary #Christian Grey

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...