DiCaprio poplietol hlavu aj Anne Hathawayovej! Bolo to ako blesk, opísala

Herečka si zaspomínala na časy, kedy sa zamilovala do Leonarda DiCapria.

29.05.2016 00:00
Anne Hathaway Foto: ,
Herečka Anne Hathaway.
debata

Anne Hathaway sa otázkam o súkromí skôr vyhýba. Preto v rozhovore pre „E! Online“ prekvapila, keď sa rozhovorila aj o celkom intímnych témach. Ako napríklad o prvom bozku.

„Svoje prvé rande som prežila v kine, pozerali sme film Pocahontas,“ zaspomínala si 33-ročná čerstvá mamička a pokračovala: „A práve vtedy som dostala aj svoj prvý bozk.“ Anne Hathaway mala vtedy 13 rokov, ale na motýle v bruchu vraj nedošlo.

„Prvý bozk, pri ktorom sa mi podlomili kolená, som dostala až od svojho manžela,“ opísala oscarová herečka, ktorá sa s manželom, hercom Adamom Shulmanom (35), zoznámla v roku 2008. O štyri roky neskôr sa spoločne postavili pred oltár.

A herečka sa nevyhla ani otázke, ktorý z jej hereckých kolegov sa jej páčil. „Vždy som mala slabosť Leonardo DiCaprio. Viem, že boli doňho zamilované všetky dievčatá potom, čo ho videli v Titanicu, ale ja som sa doňho zamilovala ešte skôr, keď som ho videla v seriáli "Growing Pains“. Keď som ho zbadala prvý raz, zasiahlo ma to ako blesk." DiCaprio v spomínanom seriáli hral v rokoch 1991 – 1992.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Leonardo DiCaprio #Titanic #Anne Hathaway

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...