Amber Heard ukázala dobitú tvár, zranenia jej mal spôsobiť Johnny Depp

Americká herečka Amber Heard získala v piatok od súdu dočasný zákaz približovania sa pre svojho manžela, herca Johnnyho Deppa, s ktorým sa momentálne rozvádza.

28.05.2016 09:38
debata

Tridsaťročná rodáčka z Austinu obvinila Deppa z domáceho násilia, pričom v súdnych dokumentoch tvrdí, že herec sa k nej počas celého manželstva správal hrubo.

Heard na súde uviedla, že počas hádky, ku... Foto: Reuters, STAFF
PEOPLE-JOHNNYDEPP/ Heard na súde uviedla, že počas hádky, ku ktorej došlo minulú sobotu, jej 52-ročný Depp hodil do tváre mobilný telefón.

Heard okrem iného na súde uviedla, že počas hádky, ku ktorej došlo minulú sobotu, jej 52-ročný Depp hodil do tváre mobilný telefón a taktiež rozbil viacero iných predmetov. Herečka ako dôkaz pripojila fotografiu, na ktorej má poranenú tvár. Heard okrem zákazu približovania sa tiež žiadala, aby jej Depp platil 50-tisíc dolárov (takmer 45-tisíc eur) mesačne a absolvoval 52-týždňový kurz sebaovládania. Losangeleský súd však zatiaľ schválil iba dočasný zákaz približovania sa, na základe ktorého sa herec nemôže k svojej manželke priblížiť bližšie než na 100 yardov (91 metrov). Taktiež sa musí vysťahovať z ich spoločného bytu v Los Angeles. O trvalom zákaze približovania sa a ostatných záležitostiach by mal súd rozhodnúť na najbližšom pojednávaní, ktorého termín stanovili na 17. júna. Depp sa na piatkovom pojednávaní nezúčastnil, pretože bol na charitatívnej akcii v Lisabone. Jeho právnička Laura Wasser však vyhlásila, že Heard obvinila Deppa z domáceho násilia preto, aby získala alimenty. Heard podala žiadosť o rozvod v pondelok 23. mája, pričom ako dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely. Herečka od manžela žiada alimenty, Depp však chce, aby súd túto žiadosť zamietol.

Heard na súde uviedla, že počas hádky, ku... Foto: Reuters, STAFF
PEOPLE-JOHNNYDEPP/ Heard na súde uviedla, že počas hádky, ku ktorej došlo minulú sobotu, jej 52-ročný Depp hodil do tváre mobilný telefón.

Depp a Heard sa spoznali počas nakrúcania snímky Rumový denník (2011), v ktorej obaja účinkovali. Herec v júni 2012 vyhlásil, že sa po 14 rokoch rozišiel s francúzskou herečkou a speváčkou Vanessou Paradis, s ktorou má dcéru a syna, a zároveň priznal, že randí s Heard. Prvýkrát sa vzali vlani 3. februára v jeho dome vo West Hollywoode a druhý raz si povedali áno opäť dní neskôr na Bahamách.

debata chyba
Viac na túto tému: #Johnny Depp #rozvod #Amber Heard

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...