Mendes s Bondom končí! Ale mená možných agentov 007 vymenoval

Britský filmár Sam Mendes, ktorý režíroval posledné dve bondovky Spectre a Skyfall, už ďalšie snímky s agentom 007 nenatočí.

29.05.2016 14:30
Sam Mendes Foto: ,
Režisér Sam Mendes nechýbal na premiére bondovky Spectre v Mexiku.
debata

„Bolo to neuveriteľné dobrodružstvo, užíval som si každú sekundu. Ale myslím si, že nastal čas pre niekoho iného,“ povedal Mendes britskému denníku The Guardian. Dúfa vraj, že režisér novej bondovky príde podobne ako on „z nečakaného smeru“.

Mendes tiež komentoval špekulácie ohľadom predstaviteľa titulnej úlohy v pokračovaní Bondových príbehov. Nie je totiž jasné, či to bude aj piatykrát Daniel Craig. V tejto súvislosti padli mená Toma Hiddlestona, Idrisa Elbu a Jamieho Bella. Hiddleston a Elba sú podľa The Guardian medzi filmovými fanúšikmi obľúbení a preferujú ich tiež bookmakeri.

Mendes ale zdôraznil, že akýkoľvek lobing je zbytočný. „Nie je v tom demokracia. Dlhoročná producentka série, Barbara Broccoli rozhodne, kto bude budúcim Bondom, a bodka.“ Práve Broccoli vybrala aj napriek „nulovej podpore“ ako šiesteho Bonda Craiga, vtedy málo známeho herca. „Ale fungovalo to,“ dodal oscarový režisér.

debata chyba
Viac na túto tému: #Daniel Craig #James Bond #Sam Mendes

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...