Cameron Diaz o botoxe: Čo si myslí o umelej hanbe za mladosťou?

Herečku Cameron Diazovú momentálne množstvo amerických médií tituluje ako akéhosi guru pre prirodzené starnutie. Blondínka už k tomu napísala niekoľko titulov a často hovorí o fenoméne starnutia u žien.

01.06.2016 00:00
debata
Herečka Cameron Diaz na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Christopher Smith
Herečka Cameron Diaz na archívnom zábere. Herečka Cameron Diaz na archívnom zábere.

Najnovšie sa bývalá hviezda filmov Maska či Niečo na tej Mary je vyjadrila aj k téme botox – injekciách s prípravkom, ktorý vyhladí pleť a vrásky, no ktorý býva často kritizovaný aj za to, že mení črty tváre. Podľa hollywoodskej hviezdy však botox netreba odsudzovať.

„Nemám absolútne žiadne odsúdenie pre ľudí, ktorí ho používajú a cítia sa po ňom lepšie. Procedúry sú tu predsa na to, aby sa ľudia cítili o kúsok lepšie. A ak sa niekto po aplikácii botoxu lepšie cíti, splnili svoj účel,“ citoval Diazovú Huffington Post. Pridala tiež názor, že vo finále vyzerá človek len o trochu mladšie ako deň predtým, alebo akoby si dobre pospal.

Herečka však pripomenula, že miesta na tele, kam sa botox nesmie aplikovať, stále starnú. A je dobré uvedomiť si, čo sa v tele deje na bunkovej úrovni. Diaz nezabudla pripomenúť metódu piatich pilierov, ktoré pomáhajú človeku lepšie sa cítiť. Okamžite tak teda upozornila na jednu zo svojich kníh, v ktorých problematiku starnutia a týchto „piatich pilierov“ rozoberá.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #starnutie #Cameron Diaz #názor #botox #odsúdenie

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...