Bývalý Meg Ryanovej ju nahradil kráskou z titulky. Čo na tom, že má 62!

Tvoril pár s herečkou Meg Ryanovou a sľuboval jej vraj dokonca svadbu. Ale potom prišiel rozchod. Hudobník John Mellencamp však dlho sám nezostal.

02.06.2016 00:00
debata
Niekdajšia topmodelka Christie Brinkley vyzerá... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Christie Brinkley Niekdajšia topmodelka Christie Brinkley vyzerá aj po prekročení šesťdesiatky dokonalo.

Známy americký muzikant sa už o pár mesiacov začal stretávať s jednou z najznámejších amerických modeliek a celebrít Christie Brinkleyovou. Blondínka, ktorá sa v minulosti ocitla na titulných stranách mnohých magazínov, oslávila síce vo februári už 62. narodeniny, no stále vyzerá nesmierne príťažlivo. Potvrdila to aj na paparazzovských záberoch, ktoré vznikli pred pár dňami v Los Angeles. Matka troch detí sa po boku Mellencampa vybrala na večeru do vychýrenej miestnej reštaurácie. A úsmevy rozdávala na všetky strany.

Hoci vzťah Brinkleyovej a Mellencampa trvá už bezmála rok, nie u všetkých vyvoláva toľko úsmevu ako u slávnej modelingovej veteránky. Podľa amerických médií sa s ním len veľmi ťažko vyrovnávala herečka Meg Ryan, s ktorou Mellencamp tvoril pár kedysi. Ako pred časom napísal magazín Star, dvojica sa vraj nikdy oficiálne nerozišla.

Herečka Meg Ryan s ex-priateľom Johnom... Foto: SITA/AP, Darron Cummings
Meg Ryan a John Mellencamp Herečka Meg Ryan s ex-priateľom Johnom Mellencampom na archívnej snímke.

„Chvíľu sa nestretávali a Meg mala pocit, že ide len o pauzu, po ktorej sa veci dajú do poriadku. John od nej nikdy oficiálne neodišiel,“ citoval časopis svoj zdroj. Podľa neho sa tiež hollywoodskej hviezde nepozdávalo, že sa Mellencamp začal ukazovať na verejnosti s Brinkleyovou. „Cítila sa veľmi ponížená,“ uviedol informátor.

Hoci odvtedy už upylnulo pár mesiacov, herečka má vraj stále na bývalého ťažké srdce. Nuž, ale podľa paparazzovských záberov je to to posledné, čím sa teraz John Mellencamp zaoberá.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vzťah #Christie Brinkley #Meg Ryan #John Mellencamp

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...