Emilia Clarke o mužskom ideále: Môže mať bruško, ale aj mozog!

Na televíznej obrazovke aj filmovom plátne sa stretáva so samými dokonalými mužmi. Ale ideál herečky Emilie Clarkovej vyzerá celkom inak.

04.06.2016 00:00
Emilia Clarke Foto: ,
Herečka Emilia Clarke predviedla príťažlivý dekolt.
debata

Hviezda seriálu Hra o tróny sa vyznala v rozhovore pre magazín People, že všetci jej kolegovia, s ktorými účinkovala sú ako „vysnení muži“. „Vyzerá to, akoby každá postava, s ktorou som bola, bola príliš dokonalá,“ pokračovala britská rodáčka.

„Ale úprimne môj predstava ideálneho muža je celkom iná. Viem, že to asi hovorí každá žena, ale myslím to úprimne a z hĺbky celého srdca, túžim po niekom, koho mozog je rovnako veľký ako jeho zábavná stránka,“ vysvetlila Clarke. „Chcela by som niekoho, kto je veľmi bystrý, dokáže ma rozosmiať a má tatkovskú postavu. Nepotrebujem, aby mal chlap tehličky. Jasné, keď sa taký objaví, nevykopnem ho z postele, ale všetci moji kolegovia doteraz boli až príliš perfektní,“ dodala herečka.

Doposiaľ sa pred kamerami (a aj v milostných scénach) objavila po boku hercov ako Michiel Huisman, Jason Momoa, Jai Courtney či naposledy Sam Claflin.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #muž #dokonalosť #Telo #Emilia Clarke #ideál

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...