Amber Heard žaluje za ohováranie komika Douga Stanhopea

Americká herečka Amber Heard zažalovala za ohováranie komika Douga Stanhopea.

05.06.2016 13:01
Amber Heard Foto: ,
Herečka Amber Heard na archívnom zábere.
debata

Stalo sa tak po tom, čo Stanhope v článku publikovanom na portáli The Wrap uviedol, že 30-ročná rodáčka z Austinu vydiera manžela, herca Johnnyho Deppa, s ktorým sa momentálne rozvádza. Heard v máji obvinila 52-ročného Deppa z domáceho násilia. Podľa Stanhopea, ktorý je Deppov priateľ, ide o falošné obvinenia, ktorými herečka chcela manžela donútiť, aby súhlasil s jej podmienkami rozvodu.

Heard na tvrdenia v článku reagovala vyhlásením, že sú nepravdivé. Od Stanhopea prostredníctvom žaloby teraz žiada nešpecifikované odškodné, ktoré plánuje venovať útočisku pre obete domáceho násilia. Komika a ďalšie nemenované osoby žaluje aj za zámerné spôsobenie emocionálneho nepokoja.

Heard podala žiadosť o rozvod 23. mája v Los Angeles. Dôvodom sú podľa nej neprekonateľné rozdiely. Herečka od manžela žiada alimenty. Podľa doterajších informácií však Depp chce, aby súd túto žiadosť zamietol. Po tom, čo Heard obvinila Deppa z domáceho násilia, súd mu uložil dočasný zákaz približovania sa. Pre tieto obvinenia musí Depp 17. júna vypovedať pred súdom.

Heard a Depp začali oficiálne randiť v roku 2012. Prvý raz sa vzali vlani 3. februára v jeho dome vo West Hollywoode a druhý raz si povedali áno o päť dní neskôr na Bahamách.

debata chyba
Viac na túto tému: #Johnny Depp #Amber Heard #žaloba #vydieranie #Doug Stanhope

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...