Vzala peniaze a zrušila koncert? Rihanna čelí žalobe z Nigérie

Barbadoská speváčka Rihanna a vydavateľstvo Roc Nation čelia žalobe za zrušenie koncertu v Nigérii.

09.06.2016 09:45
Rihanna Foto: ,
Speváčka Rihanna na archívnom zábere.
debata

Ten sa mal uskutočniť ešte v máji 2013 a za ktorý dostali údajne vopred zaplatené. Zástupcovia Roc Nation to popreli s tým, že ide o podvod.

Chris Ubosi v žalobe tvrdí, že podpísal kontrakt s dvoma osobami, ktoré tvrdili, že sú zástupcami speváčky a spomínaného labelu rappera Jay Z. Ubosi sa s nimi dohodol na zorganizovaní 65-minútového vystúpenia, za ktoré mal zaplatiť 425-tisíc amerických dolárov. Po tom, ako v troch splátkach zaplatil 160-tisíc dolárov, ho speváčkini zástupcovia požiadali o odklad koncertu.

Ubosi s tým súhlasil iba pod podmienkou, že Rihanna na svojich účtoch na sociálnych sieťach zverejní náhradný termín. To však 28-ročná interpretka nespravila a koncert nakoniec zrušili. Ubosi chce preto teraz získať súdnou cestou peniaze späť. Zástupcovia Roc Nation však tvrdia, že s Ubosim nikdy žiadnu zmluvu nepodpísali.

„Rihanna, Roc Nation ani nikto, kto je osobne alebo profesionálne s nimi spriaznený, nikdy nebol v kontakte s pánom Ubosim. Bohužiaľ, táto osoba sa stala obeťou podvodu. Rihanna ani Roc Nation nedostali za tento koncert žiadne peniaze,“ uviedol pre portál TMZ hovorca Roc Nation.

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #Rihanna #žaloba #zrušenie

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...