Kesha mieri do Las Vegas. Zaspieva napriek nekončiacemu sporu

Americká speváčka Kesha absolvuje tri koncerty v Las Vegas.

12.06.2016 10:17
Speváčka Kesha. Foto: ,
Speváčka Kesha.
debata

Dvadsaťdeväťročná interpretka vystúpi 23. a 25. júna a 25. júla v nočnom klube Intrigue, pričom návštevníkom a návštevníčkam ponúkne svoje najväčšie hity. Informovali o tom majitelia spomínaného klubu. Koncerty sa uskutočnia počas dlhotrvajúceho sporu speváčky s producentom Dr. Lukeom.

Kesha sa zatiaľ naposledy predstavila na udeľovaní Billboard Music Awards. Ešte pred samotným vystúpením jej vydavateľstvo Kemosabe Records patriace Dr. Lukeovi zakázalo na ceremoniáli spievať pre obavy, že by situáciu využila a rozoberala by ich spor. Povolenie vystúpiť jej vydavateľstvo napokon po dvoch dňoch obnovilo.

Rodáčka z Los Angeles podala predvlani žalobu na Dr. Lukea, pričom ho obvinila zo sexuálneho zneužitia a následného fyzického, verbálneho a emocionálneho týrania, pričom sa tieto udalosti mali začať krátko po tom, čo ako 18-ročná podpísala zmluvu s jeho vydavateľstvom Kemosabe Records. Následne preto požiadala o súdne ukončenie jej kontraktu s vydavateľstvom, v čom jej súd vo februári nevyhovel. Začiatkom apríla takmer všetky body z Keshinej žaloby pre nedostatočné dôkazy zamietol. Samotný producent, vlastným menom Lukasz Sebastian Gottwald, obvinenia speváčky odmieta, pričom na ne zareagoval protižalobou. V nej speváčku a jej matku Pebe Sebert obvinil z porušenia zmluvných podmienok a urážky na cti.

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #spev #Las Vegas #Kesha

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...